Kaj je Copchu

Preoblikovali smo popularni srfrski poncho in ga spremenili v preprost in predvsem uporaben izdelek , ki bo prinesel ravnovesje v vaše preživljanje sproščujočih trenutkov ob vodi.

Copcho je inovativen izdelek, ki nadgrajuje klasični kopalni plašč in surferski pončo ter ga spremeni v večfunkcionalen modni kos – uporaben je namreč v kar 4 različnih oblikah: kot ogrinjalo, kot brisača, vzglavnik ali pa torba, ki nudi dovolj prostora za vse potrebščine, ki jih običajno razumemo kot del obvezne (poletne) opreme. Njegova največja prednost je v uporabi, saj se lahko uporablja tako na prostem (plaže, jadranje, kampiranje, ...) kot tudi v notranjih prostorih (savnah, jacuzzijih, spa centrih, ...).

Torba

Plašč

Vzglavnik

Brisaša

Uporabniki Cophota lahko v vsaki od njegovih štirih oblik prepoznajo vrednost za uporabo – pa naj bo to za zaščito pred soncem ali hladom, za lažje preoblačenje kopalk, za prenašanje stvari v Copcho torbi, za ležanje na brisači ali pa za to, čemur na dopustu posvečamo največ pozornosti – počitku in spanju, kar lahko počno na Copcho vzglavniku. Enostavno in hitro obračanje med različnimi funkcijami zagotavlja, da te funkcije dejansko lahko izkoristite.